Ажилчдын хоолны менежментийн төлөвлөгөө боловсруулах Ажилчдын хоолны менюг боловсруулах, шинэ хоолны жор туршиж үзэх Ажилчдын хоолны чанар, эрүүл ахуйн стандартыг хангах Хоолны бэлтгэл, үйлчилгээг цаг хугацаанд нь хийх Ажилчдын хоолны түүхий эдийн захиалга, нөөцийн хийх Ажилтнуудын хоолны үйлчилгээний чанар, сэтгэл ханамжийг шалгах
Маркетингийн стратеги боловсруулах болон хэрэгжүүлэх Зах зээл судалгаа хийж, өрсөлдөгчдийн шинжилгээ хийх Брэндийн албан ёсны дүр төрхийг хадгалах Маркетингийн кампанит ажлуудыг зохион байгуулах Нийгмийн сүлжээ, вэбсайт болон бусад сувгуудыг ашиглан маркетингийн агуулга боловсруулах Хэрэглэгчийн сэтгэл ханамжийг судлах, дүн шинжилгээ хийх Төсөв, тайлангийн удирдлага хийх Багийн гишүүдийн ажлыг удирдах, зааварлах Харилцаа холбоо, хамтын ажиллагааг сайжруулах Маркетингийн чиглэлээр шинэ санаа, инноваци оруулах