Байгууллагын өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдах Бүтээгдэхүүн, үйлчилгээний чанарыг сайжруулахад анхаарах Харилцагчдын сэтгэл ханамжийг хангах Үйл ажиллагаанд хяналт тавих, тайлагнах
Байгууллагын өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдах Бүтээгдэхүүн, үйлчилгээний чанарыг сайжруулахад анхаарах Харилцагчдын сэтгэл ханамжийг хангах Үйл ажиллагаанд хяналт тавих, тайлагнах
Технологийн картын дагуу эрүүл ахуйн шаардлагад нийцсэн амт чанартай хоолыг түргэн шуурхай гаргах Гал тогооны дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, эрүүл ахуйн дүрмийг чанд мөрдөх, технологийн горимыг баримтлах, меню хөгжүүлэх, сайжруулах ээлжийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, ээлжийн ажилчдыг удирдлагаар хангах, хяналт тавих, үйлчлүүлэгчдэд эрүүл аюулгүй хоол хүнсээр хангаж ажиллана Түүхий эд, бараа материалын чанарт анхаарах, Түүхий эд материалыг технологийн дагуу зөв зохистой хэрэглэх, стандарт өртгийн дагуу зарцуулалттай байх Ээлжийн тогооч ажилтнуудыг эрүүл аюулгүй орчинд ажиллах боломжоор хангаж, болзошгүй эрсдлээс урьдчилан сэргийлж ажиллах Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгсэлийн бүрэн бүтэн байдалд хяналт тавьж , аюулгүй ажиллагааг хангаж ажиллах
Санхүүгийн төлөвлөгөө, тайланг боловсруулах Санхүүгийн мэдээллийг шинжлэх, дүн шинжилгээ хийх Санхүүгийн зардал, орлогыг удирдах Санхүүгийн стратеги, бодлогыг боловсруулж хэрэгжүүлэх Байгууллагын санхүүгийн эрсдэлийг үнэлэх, удирдах Санхүүгийн тайлангийн үнэн зөвийг шалгах Холбогдох хууль, дүрэм журмыг мөрдөх Санхүүгийн багийн гишүүдийг удирдах, сургалт зохион байгуулах
Багийн гишүүдийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах Үйлчилгээний чанарыг хянах, үнэлэх Зочидтой харилцах, тэдний санал хүсэлтийг шийдвэрлэх Хоол үйлдвэрлэлийн үйл явцыг зохион байгуулах Үйлчилгээний журам, стандартад нийцүүлэн ажиллах Хэрэглэгчийн сэтгэл ханамжийг нэмэгдүүлэх үйл ажиллагааг сайжруулах талаар судалгаа хийх, хэрэгжүүлэх Санал хүсэлт, гомдлыг шийдвэрлэх Салбарын шинэ чиг хандлага, хөгжлийг судлах, хэрэгжүүлэх
Ресторан лоунж, пабын өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, удирдлагаар хангах Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн ажиллах Үйлчилгээний ажилтнуудын сургалтыг зохион байгуулах Зочдын тав тух, үйлчилгээний чанарыг хангах. Ажилтнуудын хоорондын хамтын ажиллагааг дэмжих. Үйлчлүүлэгчдийн санал хүсэлтийг сонсож, шийдвэрлэх. Төсөв, орлогын төлөвлөлт, хяналт тавих. Чанар, стандартын дагуу үйл ажиллагааг явуулах. АБТ-д заасан бусад чиг үүргүүд
Тооцоолол хийх, зардал тооцох, санхүүгийн дүн шинжилгээ хийх Санхүүгийн баримт бичиг, данс бүртгэлийг хянах Байгууллагын төсөв, төлөвлөгөө боловсруулахад дэмжлэг үзүүлэх Санхүүгийн мэдээллийг боловсруулах, тайлагнах
Шөл, салатны бэлтгэл хийх Шөл, салатны найрлагыг шалгаж, шинэчлэлт хийх Хоолны жор, стандартын дагуу хоолыг бэлтгэх Хоолны чанарыг хангах, стандартын дагуу үйл ажиллагаа явуулах Хоолны тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийг цэвэрлэх Хоолны аюулгүй байдал, ариун цэврийн стандартыг дагаж мөрдөх Бусад тогоочидтой хамтран ажиллах Хоолны үйлчилгээний явцад гарч болох асуудлуудыг шийдвэрлэх
Байгууллагын санхүүгийн тайлангуудыг бэлтгэх, анализ хийх Нягтлан бодох бүртгэл, санхүүгийн үйл ажиллагааг хянах Санхүүгийн мэдээллийг үнэлж, дүгнэлт хийх Санхүүгийн тогтмол тайлан гаргах Аудитын үйл ажиллагаанд дэмжлэг үзүүлэх Санхүүгийн хариуцлага, зарцуулалтын хяналтыг хангах Байгууллагын төсөв, төлөвлөгөө боловсруулахад дэмжлэг үзүүлэх Нягтлан бодох бүртгэлтэй холбоотой асуудлуудыг шийдвэрлэх
Байгууллагын санхүүгийн тайлангуудыг бэлтгэх, анализ хийх Нягтлан бодох бүртгэл, санхүүгийн үйл ажиллагааг хянах Санхүүгийн мэдээллийг үнэлж, дүгнэлт хийх Санхүүгийн тогтмол тайлан гаргах Аудитын үйл ажиллагаанд дэмжлэг үзүүлэх Санхүүгийн хариуцлага, зарцуулалтын хяналтыг хангах Байгууллагын төсөв, төлөвлөгөө боловсруулахад дэмжлэг үзүүлэх Нягтлан бодох бүртгэлтэй холбоотой асуудлуудыг шийдвэрлэх